Utomhusaltaner - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Utomhusaltaner – Stockholm

Utomhusaltan är en rätt plats för sammankomst för familj och gäster. Här kan man sitta och njuta av solnedgången eller den stjärnklara himlen. Altanen är liksom förlängning av bostaden. Därför bör man vara uppmärksamm på dess arkitektur och inredning och se till att allt är förenligt med varandra. Behöver du professionell hjälp med detta? Anlita BYMONT!
Vårt byggföretag är experter på att bygga altaner i hela Storstockholm. Våra erfarna specialister vet att det är bäst att installera altanen på sydöstra eller sydvästra sidan. Platsen ska vara soligt, så du kan använda altanen från vår till höst, dekorera den med en mängd olika växter. Altanen kan vi installera på olika ställen, som du väljer själv. Altanen kan även installeras på en klippa vid bergets fot eller runt utomhuspoolen.
Vi arbetar med noggranhet och miljön i tanken. Det är oerhört viktigt för oss att få nöjda kunder. Därför erbjuder vi byggservice av maximal kvalitet exempelvis nybyggnation, renovering, måleri/målning och snickeri. Hos oss hittar du unika lösningar och utmärkta resultat, men även billiga pris! Dessutom kan du som privatperson använda en faktura med ROT-avdraget. Det betyder att man får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för våra tjänster.
Ring oss redan idag om du söker en pålitlig och kompetent byggfirma i Stockholmsområde eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!