Takläggare/Takläggning - Plåtslagare - Takmålning - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Takläggare – Plåtslagare – Takmålning – Stockholm


 

Är ditt tak i behov av reparation? Funderar du på att lägga om taket? Då kan vi hjälpa dig gärna!

BYMONT utför professionell takrenovering och isoleringsarbeten i Stockholm med omnejd. Våra certifierade och erfarna hantverkare kan installera en tillförlitlig och hög kvalitet tak och förtennad takkonstruktioner. Vi erbjuder optimala lösningar för vatten avlopp, kondensat uppsamling och ventilation. Våra kunniga plåtslagare monterar stuprör och hängrännor noggrant och effektivt. Takmålning kan vi också utföra åt dig i hela Storstockholm. Vi arbetar alltid på ett pålitligt och kvalitetsmässigt sätt. Det är viktigt för oss att använda endast miljöanpassade metoder och material. För att få nöjda kunder fokuserar vi på tidseffektivitet och flexibilitet. Tillsammans med våra specialister hittar du alla möjliga alternativ och väljer den bästa variant. Det är egentligen du som bestämmer vad som ska göras. Därför tar vi hänsyn till alla specifika önskemål som finns. Med över 10 års erfarenhet inom byggsektorn har vi den kompetens och de kunskaper som krävs för att bli experter på takläggning. Dessutom kan vi hjälpa dig med många andra typer av byggarbete, exempelvis olika slags renovering, snickeri, måleri/målning, osv.

Genom att välja BYMONT får du utmärkta resultat till riktigt bra pris! Förresten har du som privatkund rätt till ROT-avdrag, vilket innebär att alla privatpersoner har en underbar möjlighet att spara upp till 50% av totalkostnaden för vår service.

Söker du en proffsig takläggare, plåtslagare eller takmålare i Stockholmsområdet? Ta hjälp av oss! Ring oss vänligen för mer information eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!