Snickare, Snickeri/Hantverkare - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Snickare, Snickeri / Hantverkare

 

Behöver du köksrenovering, nybyggd altan, uppfräschade fönster, nya dörrar eller trappor?

Varsågod! BYMONT är en byggfirma i Stockholm som har jobbat mer än 10 år med snickerier. I början samarbetade vi med partners men nu driver vi vår egen business.

Vårt företag erbjuder olika snickeri– och hantverkstjänster såsom ombyggnation och montering av dörrar, fönster och trappor. Vi är experter på att hjälpa med snickeriarbete i privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Oavsett om du planerar ett mindre eller större projekt står vi alltid beredda att ta emot olika bygguppdrag och alla kunder är lika viktiga för oss! Du kan lita på att våra skickliga medarbetare har en mycket bred kompetens och erfarenhet inom snickeri. Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov. Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.

Våra kunniga snickare utför arbete i hela Storstockholm, exempelvis i Sollentuna, Järfälla, Bromma, Solna, Huddinge, Täby och även i Västerås. Vårt internationella team består av svenska, polska och litauiska fackmän i snickeri. Samtidigt har vi experter inom renoveringmåleri/målning inomhus och utomhus.

Hos oss kan du anlita en professionell hantverkare / snickare till lägsta pris. Som privatkund kan du förresten halvera totalkostnaden för en snickare med hjälp av så kallade ROT-avdraget.

Det innebär att du betalar bara 50% av arbetskostnaden för våra tjänster och den andra hälften återbetalar skattemyndigheten via avdraget. Vi kan naturligtvis garantera att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt.

Söker du en pålitlig och kompetent snickare / hantverkare i Stockholm? Ring oss gärna eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!