Montering av eldstäder - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Montering av eldstäder – Stockholm


 

Montering av eldstäder är ett väldigt svårt och ansvarsfullt arbete. Genom att låta montera eldstad till oerfarna eller nybörjare installatörer kan du få ett antal problem:

a) dåligt drag
b) rökgas går inte ut genom skorstenen utan genom rummen
c) läckage i skorsten kan också påverka drag, rök kan tränga igenom felaktigt installerade rörledningar
d) vattnet kan börja läcka genom taket

Korrekt installerad och fungerande eldstad ger värme och komfort, vilket höjer trivseln i ditt hem. Därför erbjuder vi professionell montering av eldstäder i Stockholm med omnejd. Våra kompetenta specialister utför alltid noggrant och tidseffektivt arbete.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!

Du som kund ska känna sig trygg, eftersom vi arbetar med fokus på maximal kvalité och flexibilitet. Vår mångårig erfarenhet i byggbranschen gör att vi kan hitta optimala lösningar anpassade till kunders speciella behov. Dessutom använder vi endast miljömärkta metoder och material. Vårt byggföretag hjälper gärna med montering av eldstäder i hela Storstockholm, men även med professionell snickeri, måleri/målning inomhus och utomhus, olika sorters renovering och många andra byggtjänster.

Hos oss får du bästa resultat till lägre pris! Du som privatperson kan också utnyttja så kallade ROT-avdraget för att spara upp till 50% av totalkostnaden för våra tjänster.

Kontakta oss direkt när du behöver en pålitlig partner för att utföra montering av eldstäder i

Stockholmsområdet eller skicka in en offertförfrågan till oss.