Klinkerläggning - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Klinkerläggning – Stockholm


Klinkerläggning och kakelsättning kräver noggrann planering, kunskap och tålamod. Därför är det bättre att anlita experter! BYMONT erbjuder professionell klinkerläggning i Stockholm med omnejd. Våra erfarna specialister arbetar med olika typer av kakel och klinker för vägg och golv. Det kan vara svårt att hitta keramiska plattor som är båda snygga och praktiska. Vi hjälper gärna att köpa rätt klinker som passar just ditt projekt. Dessutom är vi alltid flexibla och lyhörda. Du som kund bestämmer själv vad som ska göras. Det är du som väljer mönsterläggning, färgkombinationer och nyanser, och vår kompetent personal förverkligar dina idéer.

Vi lägger kakel och klinker på kontor, hotell, i kommersiella och privata byggnader. Oavsett om du är företagare eller privatperson, utför vi kakel- och klinkerläggning i hela Storstockholm snabbt, miljövänligt och effektivt. För närvarande lägger vi inte klinker i badrum. Vår byggfirma erbjuder dock många andra tjänster, exempelvis måleri/målning, renovering och snickeri.

Samarbetar du med oss, uppnår du bästa resultat till förmånliga pris! Alla privatkunder har dessutom rätt till ROT-avdrag. Det innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden. Sedan tar vi kontakt med Skatteverket som står för resten.

Funderar du på att sätta kakel eller lägga klinker i Stockholmsområdet? Kontakta oss direkt om

du har frågor eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!