Golvinstallation - Golvläggning - Golv Slipning - Stockholm

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG / STOCKHOLMS HANTVERKARE

BYMONT - BYGG & RENOVERING FÖRETAG I STOCKHOLM Golvinstallation – Golvläggning – Golv Slipning – Stockholm


De flesta av de inredningsarkitekter och designers är överens om att den största investeringen vid installationen av byggnadens interiör bör ges golvet. Golv i kök, badrum, vardagsrum, sovrum och hall bör utformas separat. Plastgolv passar perfekt i köket eller hallen. Linoleum kan förresten vara en bra alternativ. Gummigolv används oftast på kontor, i komersiella byggnader och andra hårt trafikerade platser. Lamell och laminat läggs vanligen i sovrum och vardagsrum. I badrummet är keramiska plattor mest lämpliga. Parkett eller andra naturliga trägolv (utom kork) rekommenderas inte här på grund av känslighet för fukt.
Behöver du hjälp med golvinstallation, golvläggning eller golvslipning i Stockholm med omnejd? Då har du kommit rätt! Våra skickliga specialister arbetar med alla typer av golv och har kunskap och redskap som behövs. Dessutom använder vi endast högeffektiva och miljöanpassade metoder och material. Tillsammans med kunden väljer vi rätt golv och planerar vad som ska göras. Du som kund väljer själv mellan olika mönster och färger, och vi anpassar oss alltid efter dina speciella önskemål.
Om du vill tar vi gärna hand om hela byggnationen och utför många andra typer av byggarbeten från renovering och måleri/målning till snickeri och klinkerläggning. Idag är vi verksamma i hela Storstockholm. Vår 10-årig erfarenhet i byggbranschen gör att vi kan garantera utmärkta resultat samt billiga pris. Du som privatkund kan även utnyttja ROT-avdraget och spara halva arbetskostnaden. Ansökan till Skatteverket lägger vi själva in för att få resten.
Ring oss redan idag för mer information om golvläggning, golvinstallation och golvslipning i Stockholm eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Skicka en offertförfrågan till oss.

Du förbinder Dig inte för någonting om Du skickar en offertförfrågan till oss.

Skicka nu!